Există multe Stiluri de Bluze de mătase, pot fi cu sau fără mâneci, Cu gulere diferite, Cu sau fără Elemente Decorative. Modelele situer PE figură sunt foarte relevante, dintre Care ele sunt, de obicei, cusute cu un Guler stand-up, Cu maneci 3/4 (sau puteți doar să rostogolească mânecile-va arăta, de asemenea, Elegant). Tăierea poate fi simplă, Dar jocul de Panza în Lumina da Mereu bluzei un aspect InTeLiGenT. Foarte relevante astăzi Tricou tăiat, în mod Ideal, așezat PE figura. Bluze de Moda mătase este cusută cu un Guler răsucite și mâneci Cu trei sferturi, puteți pur și simplu să rostogurați mânecile la Coate. În anul 2016, tendința va fi Bluze de mătase cu printuri florale și animale, precum și MODELE cu broderii de mână. Astfel de modele vă permis să arătați Mereu Elegant și să accenați stilul individu. Bluzele de mătase cu broderie arată foarte bine ira tinere și tinere, subliniind sensibilitatea și Dragostea lor (mai ales Dacă alegeți și Umbra potrivită pentru aceasta). Modelele ușoare și în vrac sunt de obicei purtate în timpul verii, astfel încât mătasea nu se lipeste de Corp și nu este chiar mai caldă. Dar ELE pot fi purtate, de asemenea, PE tot parcursul anului. Rochich-i Într-o fustă sau în Pantaloni scurți-veți avea o versiune elegantă și conforstabilă a unui COD de îmbrăcăminte pentru birou. treileapaleta de Culori. Modelele tipărite sunt mai potrivite pentru imaginea de weekend sau cu reținerea modelului pentru o a.

Alb și albastru, pastel, Bluze monocromatice de mătase-pentru aspectul afacerii. Dar pentru ieșirea de seară cele mai potrivite Culori bogate Culori închise: albastru, Roșu sau Liliac. Tot un Material confortabil ca si matasea naturala, bumbacul, TI-l recomandam atunci cand Vine vorba de a completa o tinuta chic Dar Si comoda. Vezi modelele noastre de Bluze si Camasi DIN Bumbac. 2. Bluzele Frumoase DIN mătase alungită în Stil Militar sunt Perfect combinate cu Jambiere, Pantaloni scurți și Pantaloni de 3/4 lungime. Acest ansamblu este potrivit pentru a explora orașul sau a Merge la o Întâlnire. 2) Bluze Militare brute de tăiat alungit, realizate în Stil Militar, arată bine cu Pantaloni 3/4, Pantaloni scurți și Jambiere. Această combinație de haine, ideală pentru mersul PE Jos în oráš sau pentru o Întâlnire. Bluze de mătase de afaceri au devenit principalul atribut al îmbrăcămintei pentru birou și seară, în mare parte datorită faptului că materialul pare potrivit în aceste lucruri foarte neobișnuite. Modern Stiluri de zi cu Zi este foarte posibil să le purtați cu blugi și Pantaloni, Dar ar fi bine Dacă pantofii ar fi în acest caz cu tocuri înalte.

Bluza Matase naturala, pentru o tinuta eleganta. Bluza este realizata DIN Matase, un matériau Perfect pentru tinutele Elegante, Dar si pentru o rencontre de afaceri sau pentru un cocktail. Designul deosebit al bluzei, Cu Guler rotund. Bentita de la GAT se potriveste Perfect cu o Fusta eleganta si o Pereche de pantofi cu toc. Matasea naturala este un Material pretios si, totodata, placut la atingere.

Subscribe to our newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]