Specificatii tehnice: Cismelele de Gradina nu vin echipate cu robinet acesta se achizitioneaza separat dupa gustul fiecaruia. Cismelele se racordeaza prin stutul G 1/2 la reteaua de APA cu Presiune de pana la 10 bar, atat pentru gospodariile individuale, cat si pentru spatiile publice. Cismelele se monteaza PE un postament drept prin intermediul flansei inferioare a tronsonului suprateran. La reteaua de APA se racordeaza prin stutul G 1/2, iar la reteaua de canalizare prin stutul G 3/4. In pozitia inchis robinetul cismelei intrerupe Complete curentul de APA, astfel realizandu-se autogolirea si implicite Protectia la inghet. Racordarea la reteaua de APA se face prin Stut cu filet extérieur G 1/2. Detalii tehnice: inaltime: 125 cm lungime: 60 cm latime: 50 cm greutate: 112 kg cismele si mobilier de Gradina fabriquer in Italia robineti si accesorii pentru extérieur. Vizitati www.bonfante.com…… Produsul se racordeaza cu usurinta la retelele de APA, atat pentru gospodariile individuale, cat si pentru spatiile publice.

Cismeaua nu Vine echipata cu robinet, acesta putand fi achizionat separat, dupa gustul fiecaruia. Locul in care se monteaza produsul trebuie sa fie un postament drept (Beton, pavaj etc). Cismelele de Gradina DIN Piatra naturala grès MANDRAS, nu vin echipate cu robinet, acesta se achizitioneaza separat dupa gustul DVS. Cismelele se racordeaza la reteaua de APA cu Presiune pentru gospodariile individuale cat si pentru spatiile publice. Cismelele se monteaza PE un postament drept (Beton, pavaj, etc). La reteaua de APA se racordeaza prin stutul G 3/4 iar la reteaua de canalizare prin stutul G 1/2. In pozitia inchis robinetul cismelei intrerupe Complete curentul de APA astfel realizandu-se autogolirea si implicite Protectia la inghet. Deseori sunt intalnite in designul peisagistic al gradinilor decoratiuni si Ornamente cu ghivece de Flori, Alei, bancute, foisoare sau Pergole. Totusi ceva nu trebuie sa lipseasca DIN nicio curte-o sursa de APA de APA curenta.

Cu totii ne-am dori sa adaugam in Paradisul DIN FATA casei un element Dinamic si fermecator Insa nu toata lumea ISI poate permite costurile realizarii unei fantani arteziene, a unei cascade Decorative, sau a unui IAZ. INSA toti CEI ce Locuiesc la Casa au o CISMEA in curte. Astazi vreau sa va prezint cateva poze cu diverse cismele de curte cu design original sau Modern Care ADUC o contributie importanta designului Exterior, INSA inainte de a va invita sa le vedeti as dori sa va prezint cateva caracteristici ALE principalelor modele de cismele DIN Care putem alege.

Subscribe to our newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]