Porti fier forjat, garduri fier forjat, grilaje fier forjat, terase fier forjat, COPERTINE fier forjat, balustrade fier forjat, SCARI fier forjat, mobilier fier forjat, Ornamente fier forjat, porti inox, garduri inox, grilaje inox, terase inox, COPERTINE inox, balustrade inox, SCARI inox, mobilier inox, Ornamente inox, panouri metalice. Proiectare, executie, montaj, CONFECTII metalice, vopsit, modelat, prelucrat Baia Mare, Pribilesti, Maramures Producem si livram in Tara si in Europa Elemente componente porti si garduri DIN fier forjat si balustrade DIN fier forjat pentru toate modelele DIN de portofoliu. De-a lungul timpului, AM executat tot felul de obiecte si decoratiuni DIN Metal, de la lenjerie intima DIN tabla perforata, Spade, tablouri, la mobilier DIN Metal, structuri complexe DIN fier forjat executate Manual cu tehnici precum nituire, Elemente de design moderne, perfectionandu-ma continuu si dezvoltandu-mi Noi tehnici de modelare a metalului. Mi-AR placea sa ne aducem contributia in a EDUCA PE Cat posibil comunitatea locala in a-si cultiva gustul Estetic si a opta pentru integrarea elementelor de design Interior si extérieur tinand cont de Arhitectura locului. Spre exemplu, in Maramuresul istoric, o Poarta din lemn este mult mai potrivita decat una DIN inox sau DIN fier forjat.. Executam porti, garduri, balustrade, COPERTINE, SCARI, etc. DIN fier forjat in Serie si UNICAT. Asteptam comenzi DIN toata Tara. Preturi fara concurenta. Comenzi la 0744762974.

Marius Nechifor: sunt absolvent al Facultatii de marketing, DIN cadrul Universitatii de Vest “Vasile GOLDIS”, DIN Baia Mare. PANA de curand, Manager de calitate in cadrul compagei Cosma Romania. Pasionat de Arta, design, Arhitectura si de Frumos en général. De asemenea, ne-am adus contributia la Amenajarea magazinului de textile de Lux Behrens Baia Mare (ARTH concept), un Salonului de design vestimentar Women etc. PE Langa acestea, avem proiecte in derulare in Cluj si diverse colaborari la nivel national. Iar de curand, AM inceput discutiile in perspectiva uinei colaborari cu un designer italien si un E-commerce DIN Italia, Care vinde mobilier PE Piata internationala. Initial, activitatea se derula in paralel cu CEA de Manager de calitate pe care o aveam in cadrul unei companii multinationale de succes DIN Baia Mare. Desfasurarea simultana a celor doua activitati diamétral opuse mi-a caractère nevoia de cunoastere, dezvoltare si exprimare. Pentru mine, atelierul a devenit un loc de explorare si aprofundare a formelor estetice pe care le poate Lua fierul modelat atat manuel, cat si prin intermediul tehnologiei. En cele DIN urma, m-am dédicacé en totalitate acestei Pasiuni, mergand PE Calea antreprenoriatului.

Marius Nechifor: clientii atelierului Gamada Metal sunt en général arhitecti, designeri, Care propun celor interesati balustrade, garduri, porti, Dar si divers obiecte UNICAT, de la simple decoratiuni sau suporturi de draperii pana la corpuri de iluminat de mari dimensiuni, cum a fost si cazul Braseriei la tour DIN Baia Mare, pentru care am executat astfel de corpuri de iluminat (de cateva sute de kilograme), concereputation de Firma de Arhitectura 9 optiune.

Subscribe to our newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]