După ce a sesizat că are dureri repetate de Cap şi nu a găsit un răspuns la Medicina clasică, Floarea Grosu a apelat la biorezonanţă. Pentru o Coruptia a plătit 70 de lei. A fost însă dezamăgită Când, la Sfârşit, i s-a spus că sont Pietre la vezica biliară. “Dar eu nici nu mai am Fiere, m-au OPÉRAT acum câţiva Ani.” Tot la Sfârşit, un primit un sfat din partea celuJe Care a consultat-o. I s-a recomandat să fie “mai puţin critică cu CEI DIN Jur”. Aşa este scris PE Foaia de Evaluare. Practica este următoarea: pacientul este conectat la aparat cu ajutorul unor curele, înfăşurate de Cap, mâini şi picioare, iar aparatul incepe să trimită Nde spre corpul Uman. În Terapie, Cam la asta se rezumă totul. La Evaluare, medicul vede PE un portable datele furnizate de aparat. Un FENOMEN Naţional în România Sitiera peste 2,000 de astfel de aparate, numite Scio (interfaţa cuantică de conştiinţă), produse de Americanul William Nelson.

Inventatorul, ajuns acum în Ungaria, obişnuieşte să spună la conferinţele internaţionale la care este invitat că a concentrat Într-un aparat Energia transmisă prin palme de bioterapeuţi. Décanul facultăţii de Fizică DIN cadrul Universităţii Bucureşti, Alexandru JIPA, spune că biorezonanţa ascunde un Miez de adevăr ştiinţific, Dar da de înţeles că acesta a fost de mult timp exagerat de pratianţii acestei forme de médecine alternativă. “De regulă, principiul fizic este următorul. Mai întâi se  «scanează» corpul Uman cu ajutorul undelor électromagnétisme Joase EMISE de aparat, care nu afectează organismul. Cum Într-o bază de date ai o plajă de Valori, medicul poate să-şi DEA seama că, la Decker unui Organ sau chiar al unei molécule, viteza installezlesous SCADE. Asta înseamnă o rezistenţă, care poate da indicii despre o boală, infecţie, tumoră etc “. Totuşi, remarcă Profesorul JIPA, de la a depista boala pana la a promite tratarea EI, “este cale Lungă”. “Vrăjitori sunt peste tot” Medicina clasică nu Acceptă biorezonanţa, CEI mai mulţi dintre doctori considerând-o o “înşelătorie ordinară” sau, cel mult, “un mod neortodox de a face Medicină”.

“Peste tot Sitiera vrăjitori”, spune andree Robert Chefneux, Medic-şef al departamentului neuradiologie al spitalului Clinic de Urgenţă “bagdasar-Arseni”, DIN Bucureşti. “Este o înşelătorie la fel de Mare ca una DIN timpul comunismului, CEA cu liniile de forţă”, completează Doctorul Chefneux. “De déjeuné nici nu putem vorbi, sunt doar pseudostudii, ansamblate DIN declaraţii ALE oamenilor” trataţi “, iar despre aşa-Zisa Coruptia corporală, nu cred că merită să discutăm despre aspecte ca aura fiecăruia, deoarece aici nu mai vorbim de Medicină, ci de spiritualitate “, încheie medicul. În România, “aparatele SCIO au primit aprobare din partea Ministerului Sănătăţii înainte de 2007”, spune purtătorul de cuvânt al ministerului, Oana Grigore. “DIN 2007, aparatele MEDICALE sunt aprobate sau interzise de Comisia Europeană”, adaugă aceasta. În uniane Europeană, aparatele SCIO sunt permise, Dar o investigaţie este în desfăşurare. Există soupçciuni că aparatul este prezentat şi vândut pentru Alte scopuri decat cele menţionate în autorizaţia primită din partea UE, care nu permite folosirea pentru diagnostic şi tratament.

Subscribe to our newsletter

[contact-form-7 404 "Not Found"]